top of page
cover.jpg

Musicalgroep MILO vzw bestaat eind 2022 15 jaar.

In december 2007 kwam deze jonge bende voor het eerst het Knokke-Heistse cultuurcentrum binnen met hun eigen productie Nima(nd), als een van de vrijplaatsjongeren die ondersteund werden door het Cultuurcentrum.

Doorheen de jaren is MILO in Knokke-Heist een gevestigde waarde geworden en groeiden ze uit tot een zelfstandige vzw. Elk jaar brengen zij bestaande en/of eigen musicals op de bühne.

Tijdens hun jubileumconcert kijken ze terug op 15 jaar musical maken.

Maar plannen voor de toekomst zijn er ook nog genoeg. Al deze dromen en herinneringen kunt u bewonderen tijdens dit niet te missen concert.

Nummers uit bekende musicals zoals Beauty and the Beast, Hairspray, Evita en vele anderen zijn de revue gepasseerd. Tijdens het concert deelde de MILO-artiesten het podium met musicalster Jan Schepens, die verschillende keren workshops gaf en het peterschap van een productie op zich nam in MILO.

Mitch Wytgeers en Lore Dobbelaere (MI+LO) praatten de avond aan elkaar en lieten u allen met plezier kennismaken met de grote MILO-familie.

Dit alles werd onder begeleiding van een heus live orkest als kers op de taart, onder leiding van MILO-dirigent Davy De Smet, een avond om te herinneren. Een avond waar het ganse gezin heeft kunnen van genieten.

bottom of page