Sharon Slabbinck (Evita) over musicalgroep MILO

Toen ik 9 jaar was namen mijn ouders mij mee naar de Phantom of the Opera. Ik weet nog goed dat ik niets begreep van het verhaal, maar de muziek was zo overweldigend mooi net als het decor en de kostuums. Toen dacht ik: ‘Dat wil ik later doen’! Toen ik 15 was begon ik hier in Knokke aan de musicalopleiding van De Kunstacademie. En in datzelfde jaar waren wij bij mij thuis in Heist carnaval aan het vieren toen mijn papa een briefje zag hangen om auditie te komen doen voor een nieuwe musicalgroep in Knokke-Heist. Er vanuit gaande dat ik maar ervaring kon opdoen, schreef ik me in. Het was de start van mooie reizen doorheen verschillende producties: Nima(nd), Perfect Freak, Bare, Hairspray, Belle en het Beest, Annie, The Addams Family en dan nu Evita.


Elke productie opnieuw stond ik versteld van hoe het mensen samenbrengt. Mensen die je misschien in het dagelijkse leven voorbij zou lopen, die plots hechte vrienden werden/zijn/worden. Mensen met verschillende leeftijden, achtergronden en uit verschillende streken die plots allemaal een gemeenschappelijk doel hebben. Wij kregen de kans hier in Knokke-Heist door Musicalgroep MILO. Maar het begint altijd met hetzelfde: auditie doen. Elke keer opnieuw ga ik een beetje dood van de stress... Welk nummer moet ik dit keer doen, wat zouden ze van mij nog niet gezien hebben,...

Recente blogposts

Alles weergeven