'Onze' Cato Goffin wint Gouden Meeuw voor verdienstelijke vrouwelijke bijrol!Dit jaar vond tijdens het theaterfestival Spots op West in Westouter de uitreiking plaats van de Gouden Meeuw, de toneelprijzen van het amateurtheater in West-Vlaanderen. Het was de laatste keer dat ze uitgereikt werden. Vanaf volgend jaar is er een andere formule om amateurproducties in de kijker te zetten.

Cato Goffin die de rol van Rosse speelde in 'Voor Paulien, de musical' kreeg al in het juryverslag lovende woorden toebedeeld en mocht die woorden ook verzilveren met een oorkonde als beste vrouwelijke bijrol.

Cato Goffin is al een paar jaar actief bij Musicalgroep MILO. De eerste keer was ze op het podium van CC Scharpoord te zien bij Annie. Later volgden nog De 3 Biggetjes, The Addams Family & Voor Paulien, de musical.

Musicalgroep MILO is bijzonder trots op de eerste (en jammergenoeg ook laatste) Gouden Meeuw-prijs. Het was een vruchtbare editie voor musicalgroepen want ook Starlight musical productions & Koté Koer kregen een Gouden Meeuw. Proficiat aan de collega's uit Brugge & Middelkerke. Musical en muziektheater leeft in West-Vlaanderen!


Bekijk hieronder nog even wat Cato te vertellen had over haar rol als Rosse.Recente blogposts

Alles weergeven