Marijke Maelegheer (maîtresse in Evita) over Musicalgroep MILO.

Verschillende jaren, tijdens mijn studententijd en nadien was de zondag standaard ingevuld met MILO. Zondag is MILO-dag. Op vandaag is zondag ook een gezinsdag. Tijdens het repetitieproces van Annie bleek dat ik een zoon zou krijgen in augustus. Een eerste kindje en een maand later opvoeringen zou toch wat overmoedig zijn, dus met spijt in het hart heb ik toenmalig afscheid genomen van MILO. Ondertussen is er al een tweede kindje bijgekomen, waardoor zondag op vandaag een ware gezinsdag is.

De waarheid gebiedt mij wel te zeggen dat reeds vroeger de zondag ook een familiedag was, ware het dan met een andere familie, de MILO-familie. MILO is voor mij een gezellige familie waar iedereen met open armen ontvangen wordt, mensen groeien en openbloeien, en iedereen ongelooflijk getalenteerd is.Het niveau van de producties stijgt jaar na jaar en ook jaar na jaar slaagt MILO er in een groep bijeen te brengen van allemaal getalenteerde mensen, die het beste van zichzelf geven om SAMEN een topproductie neer te zetten. Ego’s worden aan de kant geschoven, het succes wordt elkaar gegund, iedereen helpt elkaar, iedereen mag zijn wie hij of zij is, en dat omdat we één familie zijn.

Ik ben super blij dat ik na een periode van 5 jaar “pauze” terug op zondag tot de MILO-familie behoor. MILO is zondag, daarenboven is MILO als een liefde waarvan scheiden altijd een beetje pijn doet.

Recente blogposts

Alles weergeven