Lander (Perón) over Musicalgroep MILO

Ik heb al drie jaar de eer gehad om een hoofdrol te mogen spelen bij musicalgroep MILO.

Al jaren droomde ik er van om eens mee te spelen in een echte musical, maar nooit had ik genoeg moed om die stap te wagen. Tot ik op een dag de auditieoproep zag voor 'De 3 Biggetjes'... Als er nu één show was die ik van A tot Z ken, dan was het wel die show. Dus, ik schreef me in... en ik kreeg de kans om de rol van Loewie de Vos te spelen en dus de kans om mijn droom waar te maken.De musicalmicrobe die tot dan toe onder mijn huid had gezeten, kreeg nu de kans om zich te tonen. Toen ik het jaar daarna de kans kreeg om de rol van de vieze, vuile vent Armand in Voor Paulien te mogen vertolken, moest ik heel diep graven om deze emoties naar boven te krijgen. Wat een avontuur!

Musicalgroep Milo is voor mij eerst en vooral een groep vrienden die samen de kans krijgen om een voorstelling te maken, waar de vriendschap centraal staat. Ook kreeg ik hier de kans om mijzelf te kunnen zijn en om mijzelf ook een kans te geven. Ik vind het heel moeilijk om sterk en zelfzeker in het leven staan, ook al kom ik soms anders over. Dankzij de openheid en vriendschappen hier vond ik mezelf zoals ik nu ben en ik ben fier om te zeggen : Ik ben wat ik ben.

Recente blogposts

Alles weergeven