Farah Geerts (Evita) over Musicalgroep MILO

Een hechte groep, vriendschap en plezier: dit is exact waar Milo voor staat als je het aan mij vraagt. Ik herinner mij nog goed dat ik hier 8 jaar geleden voor het eerst op auditie kwam en zoals de meeste ondertussen al weten stress ik dan niet een beetje maar… veel.


Voor het eerst in mijn leven kwam ik bij een groep mensen terecht waar ik me meteen op mijn gemak voelde en volledig mezelf kon zijn. Het resultaat van de eerste auditie dag, een zotte foto met mikadostokken in mijn haar. Bij het zien van de foto kwam er meteen weer een glimlach op mijn gezicht, en ik wist toen meteen: hier wil ik bij horen. En die kans kreeg ik, de kans om mezelf te ontdekken en te ontplooien op dit podium.Het mooiste geschenk zijn de mensen die ik hier heb leren kennen, vriendschappen voor het leven en zoveel mooie momenten die ik voor altijd zal koesteren. De groepssamenstelling van elke productie waarin ik heb deelgenomen was steeds anders. Toch is het elk jaar hetzelfde gevoel, een groep vrienden die na maanden repeteren met veel plezier mag laten zien wat MILO is.


Ik kom hiervoor terug op een paar kernwoorden: emotie, vriendschap, ontroering, plezier, kansen, hechte groep,... Ik ben heel dankbaar dat ik dit allemaal mag meemaken, en ook dit jaar deel mag uitmaken van deze familie.

Recente blogposts

Alles weergeven