Anton Stubbe (Ché/Magaldi in Evita) over Musicalgroep MILO


In september speel ik in Evita de rol van Ché en Magaldi, alternerend met Fons Medaer. Mijn verhaal bij MILO startte pas bij de vorige musical ‘Voor Paulien’. Ik hoorde dat ze nog mannen zochten voor de productie en waagde toen mijn kans bij de auditie. Ik had nog maar weinig ervaring met musical en had toen het bizarre idee om geen musicalnummer te brengen als auditie, maar om het liedje ‘I need a dollar’ van ‘Aloe Blacc’ te zingen en spelen op gitaar. Ergens moet het gewerkt hebben, want ik kreeg de eer om de rol van Louis te mogen spelen tijdens de musical ‘Voor Paulien’ en heb die rol erg graag gespeeld. Nu zijn we bijna 1 jaar later en mag ik terug meespelen bij MILO, en dan nog wel als Ché. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor.

Recente blogposts

Alles weergeven