De regisseur

ornament affiche.png
website lore.jpg

Lore Dobbelaere groeide op in haar geboortestad Knokke-Heist met een passie voor boeken en schrijven. Tientallen dagboeken werden volgekrabbeld met dromen. Eén van die dromen was een musicalgroep oprichten. Met de steun van de gemeente Knokke-Heist lukte het: in 2007 werd Musicalgroep MILO geboren. Lore werd ondertussen mama van twee meisjes: Arwèn en Scarlett. Haar man Peter-Jan is theatertechnicus in
CC Scharpoord. Samen delen ze dus dezelfde passie: (muziek)theater!

 

“12 jaar en evenveel producties. Vijf eigen musicals, vertalingen… Van de bekendste sprookjes naar het meest intieme muziektheater. En elk jaar bijleren en blijven groeien in alles wat ik doe. Dat is en blijft de norm.

Na ‘Voor Paulien’ was de bekende vraag er weer: ’Wat nu?’. Hoe blijven we onszelf uitdagen? Simpel: breng één van de meest beroemde verhalen in een doorgecomponeerde musical van Sir Andrew Lloyd Webber. Zo, probleem opgelost! Uitdaging genoeg!

Weer een nieuwe droom die uit mag komen. Een musical op het podium brengen gemaakt door één van de iconen uit de musicalwereld. Het is op zich al een eer maar ook een enorme verantwoordelijkheid. En dat de musical het leven vertelt van iemand die echt bestaan heeft, maakt de uitdaging des te groter.

Eva Maria Duarte de Perón was één van de meest geliefde en gehate vrouwen van haar tijd, gezegend met een enorm charisma. Haar verhaal is er één van liefde, opoffering en een onmeetbare kracht. Een leven dat niet vergeten mag en kan worden. En vandaag krijgt u de kans om dit levensverhaal mee te beleven.

Met ‘Evita’ willen wij niet alleen onszelf uitdagen, maar ook onze cast. Liefhebbers die over zo’n talent beschikken, dat wij enkel maar dankbaar kunnen zijn dat ze dit met ons willen delen. Daarvoor doen we het!  Ook al staan ze niet als professionals op de planken, ze brengen hun rol met verve. Laat je door hen overtuigen en kom kijken!"